Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Вакуумний пакувальник HEINRICH'S HVC 7661 Повністю автоматична вакуумна пакувальна машина з корпусом із неіржавкої сталі. Ідеально підходить для поділу великої кількості їжі на дрібніші порції. Економія місця й безпечне зберігання без використання консервантів зберігаються вітаміни та поживні речовини! До комплекту входять 18 професійних герметичних гофропакетів (10 штук розміром 22х30 см і 8 штук 28х40 см) Що таке вакуумне паковання Герметично запаковані сири та ковбаси можна знайти в асортименті будь-якого супермаркету. Звивши їх до паковання, ми рідко замислюємося, що насправді являє собою вакуумне харчове паковання. Один із найпопулярніших способів захисту харчових продуктів від втрати свіжості, полягає в видаленні повітря зсередини паковання, яке потім щільно закривають (зазвичай заварюючи її краї). Завдяки ізоляції від повітря харчові продукти не піддаються псуванням і шкідливим бактеріям. Їх зручно зберігати в холодильнику, морозильній камері та за кімнатної температури, а також безпечно транспортувати. Ось чому вакуумне паковання ідеальне для подорожей, коли ми хочемо продовжити свіжість продуктів. Вакуумне харчове паковання — переваги Основною перевагою вакуумного харчового паковання є захист продуктів від шкідливого впливу зовнішніх чинників і продовження терміну їхнього зберігання. Однак це рішення дає безліч додаткових переваг, які варто враховувати під час огляду питання про купівлю домашнього вакууматора: продовжує термін придатності продуктів захищає їхній смак, аромат і харчову цінність полегшує зберігання і транспортування захищає від бруду та поширення інтенсивних запахів їжі (наприклад, копченої риби або сиру) дає змогу заощадити (упаковане м'ясо або сир зазвичай дорожче, ніж на розліс) дає змогу розділити куплені продукти на дрібніші продукти паковання Що можна упаковувати у вакуум Герметичне паковання — один із найуніверсальніших способів зберігання харчових продуктів. Цей метод можна використовувати для більшості харчових продуктів — як для тих, які можна зберігати за кімнатної температури, так і для тих, які вимагають охолодження й заморожування. Крім того, плівка, призначена для запаювання, придатна для кип'ятіння у воді та нагрівання в мікрохвильових печах. Тому заморожені продукти можна успішно розморожувати в мікрохвильовій печі або на водяній бані. ЧОМУ ВАКУУМНА ПАКОВКА — НАЙКРАЩИЙ ВИБІР матеріал CAST найвищої якості, сертифікований для контакту з харчовими продуктами рифлена структура висока гнучкість і механічна міцність дуже гарний бар'єр для ароматів повністю прилипає до продукту після паковання та заощаджує місце в холодильнику Найважливіші особливості вакуумного пакувальника: Повністю автоматичний, ефективний вакуумний пакувальник із корпусом із неіржавкої сталі Ідеально підходить для порціонування великої кількості продуктів. Економія місця, безпечне зберігання без консервантів Їжа залишається свіжим після відкачування повітря до 8 разів довше. Вітаміни та поживні речовини зберігаються також ідеально підходить для пряних і маринованих страв — висмоктування повітря дає інтенсивніший аромат. Вакуумне приготування (sous vide) дає змогу дбайливо готувати у власному соку. Не пересихає й не втрачає поживних речовин під час приготування Електронного регулювання вакууму (4 ступені) Безпечно для харчових продуктів Потужність всмоктування: 12 літрів/хв. Вакуум приблизно 90%, -0,8 бара можна використовувати з рулонами структурної плівки та пакетами зі структурної плівки, доступними на ринку (макс. ширина 30 см, довжина за бажанням) 6 світлових індикаторів Канал збирання залишкової вологи Потужність 120 Вт 220-240 В, 50 Гц Використовується для вакуумного пакування та зберігання (а також заморожування): м'яса, ковбас, сирів, риби, овочів, фруктів, грибів, спецій, зелені та багатьох інших продуктів, не тільки харчових... Мішки ідеально підходять як для домашнього, так і для професійного використання. Вони виготовлені за технологією, що дає змогу багаторазово використовувати їх в автоматичних вакуумних апаратах. Дуже міцний, він забезпечує комфортне використання під час герметичної аспірації завдяки використанню міцних швів. Ви можете розморожувати продукти, готувати та використовувати їх у мікрохвильовій печі. Економія місця й безпечне зберігання без використання консервантів Запечатані у вакуумному пакованні продукти залишаються свіжими до 5 разів довше (завдяки уповільненню процесу окиснення) Вітаміни та поживні речовини зберігаються Повністю автоматична вакуумна пакувальна машина з корпусом із неіржавкої сталі. Ідеально підходить для поділу великої кількості їжі на дрібніші порції. Приготування у вакуумі (Sous Vide) дає змогу зберегти продукти у власному соку. Їжа не висихає й поживні речовини не губляться під час приготування ЗАСТОСУВАННЯ ВАКУУМНОЇ ПАКОВКИ: У магазин і додому Плівки з накаткою чудово зарекомендують себе під час паковання: свіже м'ясо, риба, сир продукти перероблення: запечені, варені, мариновані, копчені готові порції для швидкого розігрівання та подавання делікатеси Для рибалок і шанувальників риби Плівки з накаткою чудово зарекомендують себе у разі паковання: свіжа риба копчена риба морепродукти готові прикормки сира та оброблена наживка Для мисливців — для дичини Плівки з накаткою чудово зарекомендують себе у разі паковання: боєприпаси частини зброї й аксесуари забезпечення на поїздку сире м'ясо продукти перероблення: копчені, в'ялені, запечені для водіїв — у дорозі Плівки з накаткою чудово зарекомендують себе у разі паковання: готові страви інгредієнти для приготування страв делікатеси сухі закуски, наприклад, сосиски кабанос Для регіональних виробників — для власної продукції Плівки з накаткою чудово зарекомендують себе у разі паковання: сири ковбасні вироби копченості делікатеси Для професійних кухарів Плівки з накаткою чудово зарекомендують себе під час пакування: свіже м'ясо, риба, сир продукти перероблення: запечені, варені, мариновані, копчені готові порції для швидкого розігрівання та подавання деликатесы М'ясо у вакуумному пакованні почули про вакуумне паковання, багато з нас неодмінно уявляють собі плоскі паковання нарізаного м'яса або ковбаси, щільно загорнуті в плівку. Дійсно, такий тип паковання ідеально підходить для м'ясних продуктів. Це стосується як раніше вищезгаданих м'ясних нарізів або ковбас, так і свіжого сирого м'яса. Завдяки домашньому вакууматору їх можна вільно ділити на порції й заморожувати, що неабияк полегшує планування їжі та допомагає уникнути харчових відходів. Вакуумне паковання овочів і фруктів Герметичне паковання також продовжує свіжість овочів і фруктів і полегшує їхнє зберігання. Вони використовуються, наприклад, для порціонування сезонних фруктів або очищених і нарізаних овочів, призначених для заморожування. Завдяки щільному пакованню продукти не висихають, зберігають смак і цінні харчові цінності. Відразу після розморожування вони готові до подальшого оброблення, що покращує та прискорює приготування. Герметичне паковання хліба Хто з нас не цінує смак свіжих булочок або хрустких домашнього хліба На жаль, хліб зазвичай втрачає свої початкові властивості через десяток або приблизно того годинника після випікання. У повсякденному поспіху мало хто може дозволити собі регулярну домашню випічку або ранкові прогулянки в пекарню. Куплена випічка швидко черствіє або покривається цвіллю. Як це запобігти І в цьому разі домашнє вакуумне паковання — ідеальне рішення. Запечатану у вакуумі випічку можна зберігати кілька днів у кухонній хлібниці або розділити на порції та заморозити. Аналогічним способом можна впоратися із зайвими солодощами, які залишилися після Різдва або сімейного свята.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | HEINRICH'S |
- Ціна: 3 558,60 ₴